Ik ben heel blij dat ik voor de loopbaanbegeleiding voor u heb gekozen.  Ik denk dat als ik een loopbaanbegeleiding gekozen had die alleen maar op de jobs zelf focuste, ik nog geen stap vooruit zou geweest zijn.  Of toch niet op lange termijn…  Omdat ik bij u veel meer over mezelf geleerd heb.  Het was hoog tijd om bij mezelf stil te staan en ik heb het gevoel dat het allemaal wel goed zal komen.  Dus een dikke dank je wel hiervoor!

N.C. - Houthalen

Dank je wel voor de loopbaanbegeleiding die ik bij jou heb gevolgd.  Het zijn een aantal interessante maanden geweest die mijn leven vanaf september op zijn kop zullen zetten (in positieve zin) omdat ik dankzij jou de knoop heb doorgehakt om terug te gaan studeren.

B.S. - Bocholt

Ik vond het een boeiende zoektocht naar mijn talenten en heb er echt iets aan gehad.  Het heeft me meer inzicht gegeven in mezelf maar ook in de persoonlijkheid van andere mensen.  Een aanrader om te doen!

C.D. - Pelt

Bedankt voor de loopbaanbegeleiding.  Ik kan niet anders dan enthousiast zijn over deze methodiek en vond het dan ook zeer zinvol en inzichtgevend.  
Om reeds een klein tipje van de sluier op te lichten over mijn verdere keuzes m.b.t. mijn loopbaan: ik wil toch alles in het werk stellen om de inhoud van mijn job als zelfstandige uit te kunnen oefenen…  
Merci nog voor de tip over het boek dat je me aanraadde om te lezen, daar heb ik ook al veel aan gehad.

E.C. - Dilsen

Een duidelijk ‘job’ als werknemer is er dan niet uitgekomen, maar ik heb er wel veel in bijgeleerd om een goede ondernemer te kunnen worden.  Wat die job in loondienst gaat worden, heb ik op dit eigenste moment nog geen idee van maar ik heb terug energie, wil er voor gaan in een mooie combinatie met mijn gezin.  Dank je wel, Iris!

N.I. - Houthalen

Heel erg bedankt voor alle inzichten die je mij gaf.  Het heeft mij niet alleen de mogelijkheid gegeven om mijn job heel concreet te bekijken, maar het heeft me ook duidelijk gemaakt dat ik in mijn thuissituatie in een isolement ben geraakt en ik echt nood heb aan meer beweegruimte.  Het wordt tijd dat ik mijn hart volg en doe wat ik altijd heb willen doen.  Ik ben ervan overtuigd dat het een pittig traject zal worden, maar de uitdagingen geven me energie om door te zetten en het geeft me een doel om naartoe te werken!  Ik vind het enorm waardevol wat je doet en de manier waarop je terug back-to-basic gaat.  Bedankt ook voor de bijkomende tips, ik heb er heel wat aan gehad!

F.J. - Boorsem

Ondanks dat ik weet dat alle wijsheid en inzicht alleen maar uit mezelf is kunnen komen, heb je toch een hele grote rol gespeeld in wat er nu op mijn pad gaat komen.  Ik denk dat je jezelf kan zien als één van de grootste wegwijzers die ik in mijn leven ben tegengekomen!  Een wijze wegwijzer met veel geduld om naar al mijn hersenspinsels te luisteren, hihi.  Een dikke dankjewel daarvoor!

N.I. - Houthalen

Over het algemeen heb ik nu een beter zicht op welke weg ik uit wil in de toekomst.  De loopbaanbegeleiding heeft me geholpen om er bewust bij stil te staan.  Ik besef dat ik mijn job op zich erg graag doe en wil blijven doen.  Het is voor mezelf vooral belangrijk om te focussen op de vooruitgang die ik zie, elke kleine stap.  Ik besef dat er in mijn job niet steeds een oplossing voor een probleem bestaat.  Het gaat eerder om een traject waarin steeds opnieuw gezocht moet worden naar de doelstellingen die op dat moment en naar de toekomst toe belangrijk zijn.  Dank je wel om me dit te helpen inzien.

I.C. - Bree

Ik heb ontzettend veel inzicht verkregen door het (h)erkennen van mijn talenten en hoe deze op elkaar inspelen.  Vooral door mezelf te horen vertellen en mezelf luidop bepaalde inzichten te horen zeggen.  En dat door de juiste vragen toegespeeld te krijgen van jou en af en toe eens goed voor een keuze gezet te worden. Dank voor alles!

N.N. - Peer

De voorbije weken zijn er momenten geweest van ‘aha’, momenten van rust, maar ook momenten van confrontatie (vnl naar zelfbeeld dan).  Ik ben oprecht héél dankbaar dat ik bij jou terecht gekomen ben!  Het heeft me veel inzicht gegeven maar vooral ook veel rust en dat is net wat ik nodig had.

I.N. - Houthalen

Dankjewel voor de fijne begeleiding en alle positieve feedback!  Dat deed deugd om te horen!  Ik ben erg blij dat ik jou heb leren kennen en hoop dat dit een nieuw begin wordt.  Ik heb al informatie ingewonnen over de opleiding die ik wou gaan doen en ben, dankzij jou, zo goed als zeker dat ik ze ga aanvatten…

J.L. - Bocholt

Bedankt voor de aangename gesprekken, je tijd en de nieuwe inzichten.  Dit heeft me doen inzien wat mijn energievreters zijn en hoe ik daarmee kan omgaan.  Ik weet nu ook beter waar ik wél energie uit haal. Hiermee kan ik betere doelen stellen en meer zin geven aan hetgeen ik zelf wil.  Als ik in de toekomst vast zit, weet ik je zeker weer te vinden!

M.V. - Oudsbergen

Ik heb de kerntalentenanalyse en loopbaanbegeleiding heel positief ervaren en heb veel nuttige inzichten verworven.  Bedankt voor de fijne en goede begeleiding!  Ik zal het anderen zeker aanraden.

T.C. - Dilsen

Bedankt voor de aangename coaching en de warme ontvangst telkens.  Als ik nog eens loopbaanadvies nodig heb, zal ik je zeker opnieuw contacteren!

D.G. - Bree