Wat als je op 2 uur tijd meer over jezelf te weten kwam dan ooit tevoren?

Hoeveel jaren voorsprong in zelfkennis zou je dan hebben?

Wacht niet tot je in je midlifecrisis zit voor je écht weet wie je bent!

Hier moet je zijn, want:

 • Je bent moe en weet niet waar die vermoeidheid vandaan komt...
 • Je staat op een kruispunt in je leven en weet niet waarheen...
 • Je hebt vaak het gevoel 'dat je niet helemaal in het plaatje past' en vraagt je af hoe dat komt...
 • Je overweegt een carrièreswitch maar hebt geen idee welke richting je uit moet...
 • Je hebt een bepaalde keuze gemaakt maar nu twijfel je...

Weet jij eigenlijk goed wie je bent?  Wat je graag doet?  En waarom?  Wat je drijfveren zijn?  En je dromen? 

Dat is wat je met een KernTalentenanalyse te weten komt!

Keuzes maken en knopen doorhakken wordt hierdoor kinderspel...

Wat is de KernTalentenmethode en hoe werkt het?

De KernTalentenmethode is een methode die ontwikkeld werd door Danielle Krekels van CoreTalents nadat zij ontdekte dat onze manier van ‘zijn’ en ‘handelen’ terug te vinden is in wat je als kind het allerliefste deed.   Ze ontdekte dat ieder van ons 23 KernTalenten heeft.  Zo heeft iedereen zijn eigen, unieke ‘constellatie’.  Je persoonlijke blauwdruk, zeg maar.  Dat is wat jou uniek maakt en dat is wat deze methode je letterlijk en figuurlijk laat zien.  Géén hokjesdenken voor ons!

Een analyse vertrekt dus altijd vanuit een terugblik naar je kindertijd.  Niet om te gaan graven naar jeugdherinneringen als eventuele oorzaak van slechte gewoontes.  Integendeel.  We gaan juist kijken naar wat je leuk vond.  Wat deed je graag?  Hoe en waarmee speelde je graag?  Waar kon je je uren mee bezighouden?  Kortom, waar werd jij vrolijk en gelukkig van?

Dat is het startpunt waar ik als CoreTalents-specialist jouw 23 KernTalenten uitfilter.  Vervolgens maak ik de vertaalslag naar de volwassen versie van het kind dat je toen was.  Waar krijg je hier en nu energie van?  En waar zitten de energielekken?  Hoe komt dat?  En beter nog: hoe ga je ermee om?

Waarom is een KernTalentenanalyse insteressant voor jou?

We leven in een wereld met keuzemogelijkheden in overvloed.  Overstelpt jou dat ook? 

Je verliest hierdoor de voeling met jezelf en besteedt veel kostbare tijd en energie aan zaken die eigenlijk niet (meer) bij je passen.

Ik ga samen met jou op zoek naar de drie kenmerken van je KernTalenten, nl:

 • Wat is jouw 'aard van het beestje'?  Wie ben jij van nature?
 • Wat heb jij allemaal in je mars?  Waar ligt jouw potentieel en aanleg?
 • Waarvoor kom jij 's morgens graag uit je bed?  Wat zet jou aan tot actie?

Een talent wordt in het woordenboek omschreven als ‘het natuurlijke vermogen om iets goed te doen, natuurlijke begaafdheid, aanleg, gave’.  Een KernTalent is nog ruimer dan een talent, dat er slechts een onderdeel van is.  Het verklaart waarom je enorm veel energie kan halen uit de dingen die je doet.  Of juist niet…
Een KernTalentenanalyse geeft je op korte tijd heel veel zelfinzicht en dat werkt erg motiverend.  Het geeft een inkijk in wie je van nature bent, waarom je nu doet wat je doet en waar je kan bijsturen om terug (meer) trouw te zijn aan jezelf.  Het zet aan tot actie en het geeft gegarandeerd zelfvertrouwen!

Wat zijn de voordelen van een KernTalentenanalyse bij TINK-begeleiding?

 • Je komt terecht bij een Senior CoreTalents-specialist die rechtstreeks werd opgeleid door Danielle Krekels, de grondlegger van de methode.
 • De KernTalentenmethodiek is één van de beste methodes ter wereld op vlak van persoonlijkheidstests (cfr. onderzoek betrouwbaarheidsindex Prof. Dr. Elke Van Hoof - VUB).  Het is een unieke, uiterst doeltreffende en efficiënte methode om te komen tot meer zelfinzicht.
 • Je maakt onder deskundige begeleiding voor jezelf helder wat de essentie is van je zoektocht.  Je innerlijke kern is de basis van jouw groeipotentieel.  Wat drijft jou? Wat zijn je waarden en je talenten? 
 • Jouw talenten komen glashelder naar de oppervlakte.  We gaan samen kijken naar jouw potentieel maar ook naar je valkuilen.  Je krijgt nieuwe inzichten en je zelfvertrouwen stijgt spectaculair.  Je krijgt goesting om in actie te komen en durft het aan om je obstakels te overwinnen.