Als je hier komt kijken, wil dat waarschijnlijk zeggen dat er wat schort aan je werkvreugde.  Niet?

Je hebt twijfels en vraagt jezelf af of het ook anders kan.  En hoe dan?

 • Waar ben ik eigenlijk goed in?
 • Welke job zou ik doen als het niet voor geld was?
 • Wat zou ik veranderen in mijn huidige job als ik de baas was?
 • Is dit wat ik wil doen tot aan mijn pensioen?
 • Wie ben ik als ik van werk verander?

Je voelt aan alles dat het tijd is voor verandering.  Je wil helderheid en sturing.  Zelfvertrouwen en passie.   

Je wil weer fluitend naar je werk...

Terecht.  Want arbeidsvreugde draagt bij aan je algemeen welzijn. 

Daarom is het knap dat je actie onderneemt!

Waarom zou je loopbaanbegeleiding volgen?

 • Je loopt compleet vast in je huidige job of functie?
 • Je wil meer voldoening, plezier en / of uitdaging in je werk?
 • Je zoekt een beter evenwicht tussen je beroeps- en je privéleven?
 • Je wil een job die beter aansluit bij wie jij écht bent?
 • Je doet je werk best wel graag maar toch sluimert er iets en je kan maar niet duiden wat het is?
 • Je bent gaandeweg je zelfvertrouwen en het geloof in je eigen kunnen wat kwijtgeraakt?
 • Je worstelt met de vraag: ben ik weg of blijf ik en leer ik anders omgaan met de omstandigheden?

Buiten één of meerdere van bovenstaande situaties kunnen er nog heel wat redenen zijn om een loopbaanbegeleiding te volgen.  Het gaat erom dat je je goed voelt op je werkplek en dat je gráág naar je werk gaat.  Als dat niet het geval is bij jou, om welke reden dan ook, is het volgen van een loopbaanbegeleiding een eerste stap in de goede richting.


Wat heeft een loopbaanbegeleiding bij TINK je te bieden?

Jij zit met een situatie omtrent je werk die niet goed voelt voor jou.  Je weet hier geen raad mee en durft geen knopen door te hakken...

Ik toon je hoe je keuzes maakt op basis van je eigen persoonlijkheid.  Binnenkort weet jij door meer zelfsturing instinctief wat goed is voor jou en vind je een job of functie die perfect aansluit bij al jouw noden en mogelijkheden.  Je wordt daadkrachtiger en neemt betere beslissingen.

Beeld je eens in dat je:

-> tot de ontdekking komt dat je huidige job eigenlijk perfect bij je past maar dat er andere issues zijn die je aandacht vereisen.

Weet dat een loopbaanbegeleiding niet altijd hoeft te leiden tot een drastische carrièreswitch maar dat het heel goed mogelijk is dat je terug gelukkig kan worden in je huidige functie mits wat aanpassingen of bijsturingen

-> verstandhouding met je baas en collega’s beter wordt omdat jij steviger in je schoenen staat en problemen niet meer uit de weg gaat.

Krijg inzicht in de dynamiek van jouw doen en laten en leer hoe je zelfvertrouwen groeit door de dingen beter te benoemen

-> je droom zou waarmaken door het aan te durven om een eigen zaak te starten.

Leer je talenten en je sterktes kennen maar ook je zwaktes en je valkuilen zodat je ze op de juiste manier kan inzetten voor optimaal succes

-> elke dag met plezier en vol enthousiasme terug naar je werk zou kunnen gaan.

Ontdek welke jouw energiegevers zijn en leer hoe jij er je voordeel mee kan doen zodat je je terug opgewekter en energieker voelt

-> relatie met je omgeving beter wordt omdat jij beter ‘nee’ kan zeggen zonder je daar schuldig over te voelen.

Ontdek welke de voordelen zijn van je eigen KernTalentenprofiel te kennen zodat je sterker en zelfzekerder naar de toekomst kan kijken.

Ik laat je zien hoe jij jouw talenten kan inzetten om een betere versie van jezelf te worden zodat jij door meer zelfinzicht keuzes kan maken die beter aansluiten bij wie je van nature bent.  Zo kan je de job vinden die écht bij je past.


Hoe verloopt de loopbaanbegeleiding bij TINK?

 • Een begeleidingstraject duurt in totaal 4u of 7u, afhankelijk van jouw voorkeur, verspreid over een periode van enkele weken tot een paar maanden.
 • Er volgt eerst een verkennend gesprek waarin we zowel de loopbaanvraag als de hele procedure scherpstellen.  Er is tijd en ruimte om je verhaal te doen en van daaruit starten we een traject op maat.  Dit gesprek verloopt doorgaans telefonisch of via beeldbellen.  Persoonlijk langskomen kan uiteraard ook.
 • De volgende afspraken gebeuren in onderling overleg en we volgen daarin jouw tempo zodat je geen overhaaste beslissingen hoeft te nemen.
 • Bij elke begeleiding wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) opgesteld. Dit is een persoonlijk document waarin jij kan reflecteren over je noden en obstakels en waarin je hele groeiproces tot uiting komt.  Zo kan je altijd zelf zien waar je je bevindt in je transformatie.  En het is bovendien erg handig tijdens evaluatie- of functioneringsgesprekken op het werk.

Je laten begeleiden in je onzekerheid over de toekomst is niet iets om je voor te schamen.  Integendeel. 

Het laat zien dat je een sterk persoon bent die iets wil maken van zijn of haar leven. 

Maak je klaar om verbaasd te zijn over hoe goed het voelt om terug jezelf te kunnen zijn.  De antwoorden over welke paden jij best kan bewandelen, zijn altijd al in jezelf aanwezig.  En ik ben de gids die je toont hoe je de juiste richting kan terugvinden.


Wat mag je verwachten?

 • Een begeleiding start altijd vanuit een KernTalentenanalyse zodat jouw persoonlijke profiel visueel heel mooi zichtbaar wordt.
 • Verder krijg je een volledig traject op maat.  Alle oefeningen sluiten aan bij jouw persoonlijkheid zodat jij er het maximale kan uithalen.
 • Je ontvangt een persoonlijk KernTalentenanalyseverslag dat levenslang geldig is en dat je kan toepassen op alle aspecten in je leven.
 • Na een begeleiding van 7u krijg je de KernTalentenkaartjes mee waarmee we tijdens de sessies werken zodat je thuis, samen met je verslag, nog eens kan oefenen als je opnieuw ergens in dreigt vast te lopen.
 • Aan het einde van het traject ontvang je een extra motivatie-mail en heb je recht op nog een nazorggesprek van 30 minuten.

Ben je klaar om:

 • Je hart te volgen en eindelijk je droom waar te maken?
 • Betere keuzes te maken en zo je ideale job te vinden?
 • Terug energiek en vol zelfvertrouwen naar je werk te gaan?

Boek nu je gratis kennismakingsgesprek

en ontdek of een loopbaanbegeleiding jou kan verder helpen


Wil jij eindelijk werk maken van je werk?

Veel mensen blijven jarenlang aanmodderen in een job terwijl ze aan alles voelen dat het plaatje al lang niet meer klopt...

Waarom?

Omdat ze vasthouden aan oude patronen en zichzelf daardoor tekort doen.

Allemaal prima, maar hier wordt niemand vrolijk van. 

Je baas niet, je gezin niet en vooral jijzelf niet!

Maar het kan anders. 

Dat ontdek je tijdens een

Loopbaanbegeleiding bij TINK

Want misschien vraag jij je net als zovelen anderen al jaren af of je job nog wel bij je past.  

Of: 

 • Je hebt een job waar je al je energie en passie in steekt maar je hebt het gevoel dat al dat harde werk door niemand wordt gewaardeerd? 
 • Je zoekt al een tijdje ander werk of je droomt er misschien van om zelfstandig ondernemer te worden?  Je weet niet of dit iets voor jou is.  Of je weet het wel maar durft de stap niet te zetten. 
 • Misschien wil je helemaal niet van werk veranderen maar wil je wel dat er één en ander verandert op je werk?  En je weet niet hoe je dat moet aanpakken?

Dan kan ik helpen!

Ik ben jouw talentcoach die je de nodige tools en tricks geeft om er helemaal voor te gaan!

Want, ik weet wel, je plek vinden op de arbeidsmarkt is een uitdaging: je weet niet waar te beginnen, wat je talenten zijn en hoe je het best kan aanpakken. 

Geen nood, want dat is net wat ik graag doe!  Ik denk en puzzel met je mee, luister naar je bezorgdheden, plaats alles in het juiste perspectief en laat je zien hoe je obstakels kan overwinnen.  Daarnaast is het mijn passie om je terug in je kracht te zetten als je kampt met weinig zelfvertrouwen.  Want het begint bij jezelf: als je voortdurend twijfelt, kan je moeilijk knopen doorhakken.  Zie mij als de figuurlijke schop onder je kont om in actie te komen en eindelijk een job of functie te kunnen doen die écht bij je past!

Klaar om erin te vliegen en je (nieuwe) werkgever te laten zien welke talenten jij in huis hebt?


Loopbaancheques

Dankzij het loopbaancheque-systeem van de VDAB, kan je 4 of 7 uur loopbaancoaching volgen (t.w.v. 550 of 1100 euro).  Dus voor slechts tien euro per uur kan je professionele privé-begeleiding volgen bij TINK i.s.m. CoreTalents.

Je betaalt zo voor vier uur coaching slechts 40 euro, of voor zeven uur coaching slechts 80 euro!  Dit aanbod van loopbaancheques is geldig voor iedereen die werknemer, zelfstandige, leerkracht of ambtenaar is en 7 jaar werkt.

Wil je graag weten of je hiervoor in aanmerking komt? Bel me of vraag je gratis intakegesprek aan.

 

In samenwerking met: