Ik geloof in de magie die ontstaat als je trouw blijft aan wie je bent. 

Dat je dan gaat stralen en tot dingen in staat bent die je nooit voor mogelijk hield. 

Ik zie het als mijn missie om twijfelaars te overtuigen om dichter bij zichzelf te komen en ze te leren om zelfzekerder in het leven te staan door betere keuzes te maken.

Hey! Ik ben Iris.  Iris Meyen. 

Balanszoeker en zingever. 

Ik hou van thee.  Van lezen en genieten.  Van puur natuur en nog meer natuur.  Van alles wat 'langzaam' is. 

En ook van gamen en adrenaline.  Van hoge bergtoppen en snelle afdalingen.  Dus ook van alles wat 'snel' gaat ;-)

Ik ben een onderzoekende en empathische observator met een voorliefde voor zelfontplooiing, persoonlijke groei en mooie verhalen.

Ieder van ons heeft zijn eigen unieke verhaal.  Ik hou van al die verhalen!

Hier deel ik mijn eigen verhaal:

TINK-begeleiding is ontstaan vanuit de noodzaak om weer te kunnen voelen en ervaren wat het is om je eigen keuzes te mogen maken. 

 

Meer dan 20 jaar hielp en begeleidde ik gezinnen vanuit mijn functie als hoofdinspecteur bij de dienst jeugd-, sociale zaken en slachtofferbejegening van de lokale politie.  Ik deed dit werk ontzettend graag en ik had geen plannen om mijn goed betaalde, vaste job te verlaten maar het leven loopt niet altijd zoals je zou willen dat het loopt…

Als work-o-holic liep ik mezelf zo hard voorbij dat een regelrechte crash onvermijdelijk was.  Meer dan ooit had ik plots zelf nood aan begeleiding en hulp.  Maar vooral ook aan rust.  Langzaam maar zeker leerde ik terug in mezelf te geloven en te vertrouwen op mijn eigen nieuwe tempo.  Dankzij de KernTalentenmethode kwam ik terug thuis bij mezelf.  Dit voelde zo bevrijdend en dat wilde ik iedereen gunnen! 

 

Het resultaat is dat ik nu via TINK jou kan helpen, begeleiden en coachen om ook de weg naar jezelf te vinden opdat je keuzes leert maken die beter aansluiten bij je persoonlijkheid, je talenten en je dromen. 

 

Mijn gezin is de grootste motivator voor alles wat ik doe.  Mijn man Eddy is mijn rots in de branding, mijn alles.  Onze enthousiaste 10-jarige dochter is mijn energiegever en -vreter tegelijkertijd.  Ze houdt me sowieso jong!  Onze familiehond Boris is de meest fantastische hond die een gezin zich kan wensen en onze dikke kater Maximus is de gezelligheid zichzelve ...

Je leert ze zeker kennen als je langskomt voor een analyse of begeleiding want die gaan door bij ons thuis, in huislijke sfeer.

In mijn kleinschalige huiselijke praktijk kan je terecht voor coaching, een KernTalentenanalyse en professioneel loopbaanadvies.  In omvang is TINK-begeleiding klein en dat is een bewuste keuze.  Voor mijn dienstverlening daarentegen streef ik naar grootsheid en geef ik altijd 100% van mezelf.  Na meer dan 20 jaar ervaring op vlak van mensgericht handelen en een nog steeds ongestilde honger naar kennis sta ik erop mezelf continu bij te scholen.

Op de eerste plaats staat kwaliteit, niet kwantiteit.  Ook jij krijgt alle ruimte en aandacht die je verdient.  Géén lopende-band-werk.  Géén zoveelste nummer in de rij.

Ik heb bewust gekozen om geen doorsnee loopbaanbegeleider te zijn waar je na wat banale algemene testen naar huis wordt gestuurd met een vaag advies.  Ik werk met één van de beste methodes ter wereld op dit gebied, nl. de KernTalentenmethodiek (cfr. onderzoek betrouwbaarheidsindex Prof. Dr. Elke Van Hoof - VUB).  Dit is een unieke, uiterst doeltreffende en efficiënte methode om te komen tot meer zelfinzicht.

Daar waar meestal algemeen en oppervlakkig gewerkt wordt, zorg ik voor diepgang en ruimte voor persoonlijke groei in een warme en gezellige sfeer.  Door me voortdurend bij te scholen in de KernTalentenmethodiek en NLP-technieken via intervisies, masterclasses en verdiepingsdagen, kan ik heel specifiek nagaan wat jouw hulpvraag is en een traject op maat samenstellen.  Door al deze opgendane kennis samen te brengen, zie ik bij velen de puzzel samenvallen.  En dat is prachtig om te zien!

Heb je ook zin om zo'n transformatie te ondergaan?  Wacht niet langer, contacteer me!