Als je krampachtig naar een frisse naam voor je kersverse bedrijf zoekt, komt er natuurlijk niet veel.  Gelukkig geloof ik in de magie die ontstaat als de juiste dingen op de juiste momenten gebeuren... 

Terwijl ik m’n hersens liet kraken over goed klinkende bedrijfsnamen besloot ons Loes om nog ‘ns voor de zoveelste keer naar Tinkelbell te kijken. Je weet wel, dat elfje van Peter Pan.

Plots viel alles op z’n plaats…

Tinkelbell met roepnaam Tink is van nature een knutselelfje maar ze wil liever een ander, cooler talent want knutselelfjes mogen niet mee naar het mensenland.  Helaas, ze is gedoemd om te knutselen.  Ze baalt enorm tot ze ontdekt dat elk talent z’n voor- en nadelen heeft. En dan gebeurt het: ze kan door haar knutsels de lente redden en mag alsnog mee naar het mensenland.  Dit doet haar beseffen dat ze moet blijven geloven in haar dromen.  Want een droom komt echt uit als je éénmaal besluit trouw aan jezelf te zijn!

En TINK-begeleiding was geboren: Talenten Inzetten en Kiezen

TINK staat symbool voor de ontdekkingstocht in het diepste van je zijn met een pure transformatie tot gevolg.  Er ontstaat pure magie als het je lukt om los te laten wat je belemmert en dankbaar te zijn voor je potentieel.  Laat toe wat bevrijdend voor je werkt en ervaar wat het met je doet als je trouw bent aan de talenten en gaven die het leven je geschonken heeft. 

Wees wie je bent en sla je vleugels uit …